Bebesitos: articles per a nadons de segona mà

Des del Parc de les Infantes veig les vidrieres de Bebesitos amb un rètol enorme: “Primer cash converter de bebès”. Una forma senzilla i contundent d’explicar què és Bebesitos. Tanmateix quan hi entro en l’àmplia i assolellada botiga, no tinc la sensació de ser en un Cash Converters sinó en una botiga d’articles per a nadons a l’ús. Res, ni l’estat dels objectes ni la disposició, fa pensar que els productes són de segona mà. Tot està en perfecte estat de revista i ben col·locat. Fins i tot hi ha alguns articles en l’embalatge original. La diferència està en el preu: la meitat del que costen nous.

Malgrat tot, l’Esther Puigdemont, propietària de Bebesistos, m’explica que al nostre país encara hi moltes persones reticents a comprar articles de segona mà per al seu nadó. “S’ho remiren i em diuen ‘M’ho he de pensar’. No ens fa res comprar un cotxe de segona mà però en canvi volem que el nostre bebè ho estreni tot, sobretot si és el primer fill. Amb el segon ja es treuen moltes manies”. L’Esther sap de què parla doncs és mare de dos fills. Quan el segon va començar a créixer es va posar a pensar què podia fer amb tota una pila de coses per nadó que estaven gairebé noves i així va nèixer Bebesitos.

En d’altres països és habitual trobar botigues de segona mà d’articles de puericultura, per això mateix hi té molts clients que són estrangers que resideixen aquí. Bebesitos en canvi és de les poques botigues del seu gènere que es poden trobar a Barcelona. Aquí hi ve gent de tota la ciutat i de fora. “Molts ens coneixen per Internet però tot i que tinc botiga online prefereixen passar-s’hi per veure els productes.

Aquí s’hi troba tot el que necessita un bebé i molt més excepte roba. Destaca l’oferta en mobiliari, gran puericultura (cotxets, cadires de cotxe, trones, ganduletes…), joguines i decoració. Alguns d’ells són nous perquè provenen de restes d’estocs de botigues que han tancat però si teniu una criatura sabreu que els de segona mà són pràcticament nous degut al poc temps que es fan servir. Així es pot comprar un McLaren per 65€, un maxicosi per 75 € o un moisès per 80 €. Com a objectes nous també hi trobem banderoles, davantals, corones d’aniversari, etc fets a mà amb retalls de roba i personlitzats que exposats donen un caire més càlid a la botiga.

Si el que voleu és recuperar part de la despesa que vau fer empesos per les angoixes de l’espera del vostre nen, sapigueu que els articles es deixen en dipòsit i el preu de venda es reparteix a un 50% entre Bebesitos i el particular. Si al cap de dos mesos no es ven, es pot rebaixar el preu, recuperar l’objecte o cedir-lo a una de les ONGs que col·laboren amb Bebesitos.

 
 
 
Bebesitos
Vallespir, 197
Tel. +34 931 05 26 49
Les Corts
Veure mapa
www.bebesitos.net
Share

6 comments on “Bebesitos: articles per a nadons de segona mà”

 1. Raquel says:

  Hola mamas y papas!!, debido a la crisis, hemos ideado esta pagína web, con la intención de poder llegar a todos los públicos. Vendiendo artículos nuevos y seminuevos, damos la oportunidad a todas las familias de poder comprar para sus hijos todo lo necesario de forma barata y de calidad, por otro lado vendemos las cosas que ya no utilizáis.
  Por este motivo os invito a entrar en nuestra web http://www.vamosdepaseo.es, allí encontrareis todo lo necesario para vuestros hijos nuevo y de Segundamano, pero no por ello de peor calidad.
  Espero que os guste,Gracias!

 2. pequeco says:

  Hola!Pequeco es una tienda de artículos para niños/as de segunda mano donde puedes encontrar todo lo que nececitas para tu peque .Todo esta revisado y a unos precios muy bajos.La tienda la tenemos en calle Camila Gracia 4 Huesca o puedes seguirnos en la pag. de Facebook pequeco Huesca o en la direction de la pagina web http://www.pequeco.com.Gracias.

 3. Inés says:

  En Sitges está Replay Baby! facebook.com/replaybaby

 4. pili says:

  En Badalona Re-Petit tiene cosas nuevisimas.
  Plaza Pep Ventura 9

 5. jeri navas says:

  Hola me dirijo a Ustedes, por que quiero vender 2 camas-cunas completas de madera en color beige con azul, las compré sin pensar que luego llegaría el tercer bebé y necesitaría el espacio para literas, querría saber si les puede interesar comprarlas.
  un saludo

 6. Lin says:

  Hola, estic buscant un carret de passeig de ma marca Bebedue Goldbaby en bon estat. Em podeu ajudar?
  Merci,
  Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *