Bio space: un supermercat ecològic al bell mig de l’Eixample

 Hi teníem pendent una visita malgrat ser a la part alta de la nostra llista. No podem parlar de botigues d’alimentació ecològica Barcelona sense comptar amb Bio space, perquè són pioners i perquè ofereixen una oferta amplíssima. Bio space té els seus orígens en els anys 30 amb el naixement d’una petita botiga de queviures. A partir dels anys 90, el negoci familiar va començar a introduir aliments ecològics fins que amb el nou segle es transforma en Bio space, supermercat dedicat exclusivament a productes orgànics.

Bio space ja és no una petita botiga de queviures sinó una superfície de 500 metres quadrats que ofereix més de 8.000 referències de productes bio i no només d’alimentació. També inclou suplements nutricionals, cointerior-8smètica, estris de cuina i fins i tot servei de perruqueria ecològica i massatges. Destaca l’oferta de productes frescs que realment ho són i molt. Bio space compta amb fruiteria i verduleria així com carnisseria i peixateria. També hi tenen una secció d‘articles a granel (cereals i fruits secs). Constato que no hi ha tanta diferència de preu entre, per exemple, el cap de mort de vedella i els nespres del Bio space i els d’una carnisseria i fruiteria de qualitat. Qualitat que, en cas dels aliments orgànics, va més enllà del sabor.

També confirmo que és difícil consumir peix ecològic (aquí és de piscifactoria i de Brasil) i em crida l’atenció trobar fuets i llonganisses amb el corresponent certificat ecològic i elaborats a casa nostra com els de L’Artesà o Llania. També trobo altres productes de proximitat com els ous del Rull de Can Maspons, iogurt de Mas Claperol, formatge de Mas el Garet i, el meu preferit, el de Catí, al Maestrat. També conserves de Capell i Casa Amella, pasta de Bonapasta, pans de Can Perol i Fleca Tascó i i Chocolates Solé.

Bio space és un lloc ideal per passar-se a comprar que us costa trobar. Aqui hi teniu un inventari aleatori: algues i tofus de totes les varietats, menjar per emportar ecològic de tota mena (la plata de croquetes a poc més de 5 euros, els macarrons a uns 7 euros (uns 600 grams), germinats (n’hi han de frescs, kits per germinar en 4 o 5 dies i germinadors i utensilis per dedicar-se a germinar a casa), fulles dcosmetica-ropa-3‘aloe, compreses rentables i copes vaginals,  paelles i cassoles sense níquel ni tefló de la marca alemanya SKK, i tovalloles, mitjons i calces de cotó orgànic de Fox Fibre.

Al pis de dalt hi ha la llibreria, la perruqueria i la perfumeria ecològiques on també hi venen suplements nutricionals. Hi trobo cremes de Dr. Haushka, Santé, Lavera, Yipsophilia… Però el meu major descobriment ha estat Benecos, marca alemanya de cosmètica decorativa. El maquillatge de base i els pintallavis m’encanten i costen uns 9 i 7 euros, respectivament. Segur que els que teniu a casa no són més barats i no estan lliures de parafines, parabens i silicones com aquests.

Bio Space
València, 186
Tel. +34 934 53 15 73
L’Esquerra de l’Eixample
Veure mapa
www.bioespacio.com
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *