Admira Cosmetics: cosmètica ecològica des de Gràcia a tot arreu

Passejant per Gràcia no només trobo places i comerços amb ànima sinó espais diàfans com capses on circulen i es respiren idees i il·susions noves. En un d’aquests llocs tranquils i lluminosos treballa l’Oriol, un dels socis d’Admira Cosmetics, la botiga online de cosmètica ecològica líder a l’Estat Espanyol. Des d’aquí, Admira Cosmetics du la cosmètica bio arreu. Segons m’explica l’Oriol tot fent un cafè, la majoria de clients d’Admira Cosmetics viuen fora de les zones urbanes on és difícil accedir a les clàssiques marques eco com ara Santé, Weleda, Logona, Jasön, Green People

Al responsable de màrqueting d’Admira Cosmetics  li cal sortir a fer un volt pel barri per copsar quina és l’oferta de les nombroses botigues de cosmètica orgànica de Gràcia l’epicentre eco barceloní. Així, se n’adona que, malgrat la majoria de les marques ecològiques hi són presents, lògicament, és difícil trobar-hi tota la gamma de productes de cadascuna d’elles. Admira Cosmetics, amb prop de 1500 referències al seu catàleg, és una bona opció per comprar aquells productes de la teva marca preferida que no trobes a les botigues físiques.

M’interesso per la cosmètica natural local i l’Oriol m’explica que en tenen una bona selecció que s’estan venent molt bé fora del nostre país. “La veritat és que hi han marques noves de molt bona qualitat i que a més a més en disseny i packaging els donen 1000 voltes a les de fora. Per exemple, Matarrania que elaboren cosmètics ecològics a partir de l’oli de la zona del Matarranya a la Franja o Ecològic Cosmetics, de Mallorca, amb un preciós packaging de cartró ecològic reciclat que es pot reutilitzar donant-li diversos usos” També destaca Viñali, de Valladolid, cosmètica bio a partir dels vins de la DO Ribera de Duero, la ja coneguda Taller Amapola de Segovia, o la barcelonina Homo Naturals, primera marca de cosmètica ecològica per a homes, entre d’altres. A Admira Cosmetics hi trobareu el llistat complet de totes les marques i la seva procedència.

Més enllà de la cosmètica, Oriol i els seus socis també tenen les botigues online Happy Cosas (parament de la llar) i Mola Kids (productes infantils). De Happy Cosas a slowBCN ens agraden paelles i cassoles de l’empresa barcelonina Supereminox fabricades sense components tòxics i els originals ecodissenys made in Barcelona de Labyrinth, un estudi de disseny ubicat a Gràcia.

A Mola Kids hi podem trobem molts articles en la línia slowBCN: sabates de pell ecològica per a bebès Bubox, portabebès de roba orgànica, boniques joguines creatives de fusta i com no, una gran selecció de cosmètica natural. També molts productes locals : l’eclosió de color de la roba de Limo Basics, els vestis i casquets de bany confeccionats a Sabadell BooBCN, Fundas Bcn, que permeten allargar i alegrar la vida dels cotxets i cadiretes de bebè. Com diu l’Oriol, “des d’aquí es poden fer i s’estan fent moltes coses”. Admira Cosmètics en són una bona prova.

www.admiracosmetics.com

www.molakids.com

www.happycosas.com

Share

One comment on “Admira Cosmetics: cosmètica ecològica des de Gràcia a tot arreu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *