Papas & The Mamas: cafeteria saludable i child friendly a Poblenou

Les aventures en el món de l’hosteleria de l’Omar, copropietari de Papas & The Mamas, han corregut paral·leles a la seva evolució vital. Anys enrere tenia un bar de copes però va deixar-ho quan els horaris van esdevenir incompatibles amb la seva recent paternitat. Tanmateix, la seva condició de pare el va fer adonar-se que a Barcelona mancaven bars on adults i nens poguessin conviure i estar-hi a gust. Quan va quedar lliure un local davant de l’escola Sant Martí, a la Rambla de Poblenou, ell i el seu soci Enric no s’ho van pensar gaire i van posar en marxa Papas & The Mamas, una cafeteria i botiga de productes ecològics child friendly. L’espai és ampli i acollidor per a tothom:parets pintades de pissarra, decoració amb fusta de pi i caixes d’ampolles de vi reciclades, taules grans i cadires de diversos estils i colors. Al matí i amb els nens a escola, la tranquil·litat i una música suau m’acompanyen.

IMG_1112L’oferta gastronòmica és saludable (no en va hi està implicada la Mireia, nutricionista i dona de l’Enric) i en bona part ecològica. El cafè Pura Vida és ecològic al igual que els gelats de Bodevici. La llet de vaca no ho és però en canvi són bio les llets alternatives (d’avena, d’arròs..). Hi ha una àmplia oferta de pastissos casolans i sucs naturals per als quals  hi estan buscant un proveïdor de fruita ecològica. A l’hora de dinar no hi ha menú però si una oferta de plats del dia. Les especialitats són la lasanya vegetal, la truita i la hamburguesa ecològica. Omar també destaca com a oferta original de Papas & The Mamas, el seu especial Chay Latte que de fet no porta te sinó Rooibos, llet de civada i espècies vàries. També assegura que és un dels pocs bars que compta amb un tirador de cervesa artesana Art.

IMG_4172A més de bar i cafeteria, l’espai diàfan de Papas & The Mamas és també botiga de productes ecològics, una selecció que prové en bona part de la cooperativa El món verd. Destaquen els ous, Ecos’s un projecte que vol donar vida a les granges gironines mitjançant la producció d’ous ecològics, o la quinoa i altres productes de comerç just de Celnat. “Ara que la quinoa està de moda, cal que ens hi fixem que sigui de comerç just ja que és un aliment bàsic de les regions andines”, m’explica la Mireia. També hi podem compar xocolata Vivani, xuxes ecològiques i potitos bio de la marca Holle. A més hi venen joguines especials, potser per als aniversaris infantils que s’hi solen celebrar la cafeteria.

La tercera faceta de Papas & The Mamas són les diverses activitats que s’hi programen: xerrades de nutrició o criança i tallers familiars de cuina o costura que tot just arrenquen. També fa poc que és oberta la terrassa. Segur que donarà molt de sí durant aquest primer estiu de Papas & The Mamas per a tots aquells que baixin i pugin per la Rambla de Poblenou d’anada o tornada de la platja.

Papas & The Mamas
Rambla de Poblenou, 127-129
Tel. +34 934 85 67 93
Poblenou – Sant Martí
Veure mapa
www.papasandthemamas.com
 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *