Obbio: comprar, tastar i menjar ecològic

Que els aliments ecològics són millors per a la salut i el medi ambient, cada vegada resulta més obvi per a més gent. Potser d’aquí el nom d’aquest local. Però com que el que és obvi sovint és obviat, Obbio no es conforma amb ser una botiga sinó que vol ser un espai de divulgació i tast d‘alimentació saludable que incorpora una cafeteria restaurant.

D’entrada podríem dir que Obbio és un nou supermercat ecològic doncs es tracta d’un autoservei amb lineals amb tota la gamma de queviures bio, a més productes de neteja i cosmètica incloent maquillatge de Santé. L’oferta és molt variada i abasta verdures i fruites fresques, carn, peix (ambdós envasats), pa de Cal Vila, una secció a granel de llegums crus amb indicació de temps de cocció, una àmplia selecció d’aliments proteics vegetals (tempe, tofu seitán…) i llets vegetals, i una secció d’estris que inclou germinadors, iogurteres i molinets de cereals.

Obbio_1-1024x768-compressorPel que fa a marques, hi ha de tota procedència però sempre ens agrada trobar-ne de proximitat com ara, els vins i caves d’Albet i Noya o Castell d’Age, els embotits de Llabià, les carns dels Pirineus de Cal Tomàs i Roia, les conserves de l’Eric i de Casa Amella, la cervesa artesana Antara, les olives ecològiques Blai, els ous del Rull de Cal Maspons, l’oli extra verge del Molí dels Torms i els lactis de Nadolç (llet fresca, kefir, fermentats de soja…).

Tanmateix els tret diferencial de Obbio és que incorpora una llibreria i una cafeteria amb terrassa integrades en el supermercat en un espai diàfan i amplíssim amb una decoració molt acurada. A la cafeteria no només es pot prendre un cafè i esmorzar mentre es llegeixen els diaris sinó que també s’hi pot prendre el menú del dia per 11,95 euros amb la possibilitat de deixar la llista de la compra abans de dinar i trobar-te el carret enllestit en acabar.

 

Obbio_2-1024x768-compressorPer a les famílies amb nens compten amb una tauleta amb llapis i guixos per pintar a la pissarra així com carretons de mida infantil per ajudar als pares a fer la compra. Per als qui tenen gos, un dog park, per als ciclistes, un aparcament de bicicletes i per a tots, xerrades i tasts d’alimentació saludable.Tota una sèrie de detalls perquè la compra sigui més còmoda i agradable. En fi, que si es tracta d’anar a Obbio, gairebé hi haurien discussions familiars per veure qui baixa a comprar al súper.

Obbio
Muntaner, 177
Tel. 931 59 39 69
L’Esquerra de l’Eixample
Veure mapa
www.obbiofood.com
Share

4 comments on “Obbio: comprar, tastar i menjar ecològic”

 1. marta says:

  Pollastre a 26,5 euros el kg.

  1. Imma Tortajada says:

   Això no ho vam veure el dia que hi vam anar !!

 2. Josefina Mumbru Talavera says:

  Buenos día , ayer día 9/01/16 fui a comprar a su establecimiento y cual es mi sorpresa hoy que veo que me han cobrado por 2 botes de Lotus de 200 grms. 83,78/ cada, uno a 41,89€, ha mi extraño porque vi que subía mucho la cuenta, pero como va con código de barras, la lectura, no pensé que estaba equivocado.
  el número de tiquet es B11T/3.812 a las 20,56 horas y atendida por la Srta. Aurora Urbano.
  pasara el lunes para que me hagan el abono

  1. Imma Tortajada says:

   Josefina, esta no es la web de Obbio, sino la de slowBCN una guía de consumo sostenible donde hemos hecho una reseña de este establecimiento pero no teneos relación con el. Saludos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *