Orgànic L’H:alimentació, herbes i tes ecològics a l’Hospitalet

Sortim dels límits de la ciutat per conèixer Orgànic L’H. Les inicials L’H són tota una declaració d’intencions. Concha, copropietària de la botiga, és hospitalenca i exerceix com a tal, m’explica que volem que els hospitalencs es quedin aquí i no baixin a comprar a Barcelona com han fet sempre’. L’oferta ecològica és prou àmplia per cobrir la demanda local però també prou atractiva com per fer-nos venir des de Barcelona. On sinó trobaríem més de 30 varietats de tes orgànics a dojo?

Les germanes Concha i Nuria són l’ànima de l’Orgànic L’H. Concha, sommelier de professió durant molts anys, ara posa el seu bon olfacte en la selecció de tes, herbes (tant medicinals com aromàtiques) i espècies que venen a granel en paperina de paper com en els vells temps. Aquesta és l’autèntica especialitat de la casa doncs en pocs llocs en podem trobar tantíssima varietat, incloent una gamma de 30 tes orgànics diferents.

organic_LH_1-900x672-compressorEspècies per gintònics

Si no sabeu quin triar no us preocupeu, podeu provar un kit amb diversos tipus de te així com un altre d’herbes relaxants o digestives. Concha m’explica que l’autèntic èxit de la temporada, però, ha estat el kit d’espècies per fer gintònics, ideal per a regal. De fet hi té la mà trencada en preparar diversos paquets regals: d’oli i vinagres aromatitzats, de cosmètica, de te més tetera o d’altres accessoris…

A banda, d’aquests productes, Orgànic L’H té una àmplia oferta d’alimentació bio, des de fruits secs, també a granel i amb varietats tan poc comuns com la castanya pilonga, fins un complet assortit de productes per a vegetarians: tofu, seitan, hamburgueses vegetals, pasta d’algues o fins i tot la carnita de Santiveri. Tot això passant per cereals, pasta, galetes de Vegetalia, Sol Natural o Clopés sucs i conserves de Cal Valls, oli de primera premsada de Mallafré, xocolates Solé, etc. Em crida l’atenció la Hidromel, la primera beguda alcohòlica que va fer l’home a base de mel. Pel que fa a producte fresc, compten amb fruita i verdura ecològica de Cal Valls i estan pensant en introduir ben aviat carn i embotits.

organic_LH_3-900x633-compressor

Més que alimentació

Més enllà de l’alimentació, a Orgànic L’H tenen suplements, fitoteràpia, higiene i cosmètica. Aquí retrobo la marca de maquillatge Benecos, ecològica certificada i a molt bon preu. També descobreixo Jericho, cosmètica basada en les sals, minerals i fang del Mar Mort. I seguint amb la cura personal, també hi ha cabina de massatge on la Nuria, quiropràctica i altra meitat d’Orgànic L’H, hi fa massatges relaxants, reiki i shiatsu. A més a més, compten amb els serveis d’una fisioterapeuta i una podòloga que fan massatge descontracturant i reflexologia podal, respectivament.

Què us deia? Val la pena o no, acostar-se a Orgànic L’H?

Orgànic L’H
Barcelona, 60
L’Hospitalet de Llobregat
Tel. +34 932 61 54 20
www.facebook.com/organicbotiga
Share

3 comments on “Orgànic L’H:alimentació, herbes i tes ecològics a l’Hospitalet”

 1. Maria Tallada says:

  Gran descoberta a L’Hospi. Gràcies!

  1. Imma Tortajada says:

   No es mereixen. Molt contents de donar un servei públic.

 2. Vicenç says:

  Bona troballa. Ara ja tenen més de 50 tés!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *