De manita a manita: articles infantils busquen nova llar

Tothom mereix una segona oportunitat: el bressol i el cotxet en perfecte estat, el conjuntet de bebè que s’ha quedat petit abans d’estrenar-lo i les joguines dels nens arraconades als quatre dies.Tots ells esperen a De manita a manita un nou amo i ho fan perfectament polits, endreçats i en perfecte estat de revista. I és que els articles de bebè són els que val més la pena reutilitzar doncs la seva vida útil per a un nadó és molt curta.

A De manita a manita hi trobem articles de gran puericultura (bressols, banyeres, cotxets, motxilles per anar d’excursió, gandules, cadires de cotxe…) i petita puericultura (portabebès, tiradors de llet, humificadors, babycooks…) Tot de segona mà excepte els tirallets que són nous i precintats. També hi venen roba i joguines per a nens de 0 a 4 anys.

L’Elena, educadora infantil és qui regenta aquest establiment que va obrir fa mig any. Si sou mares pDemanitaamanita_1-900x675-compressorrimerenques, ella us pot aconsellar sobre quins articles van millor o són més necessaris. I si busqueu alguna cosa que no veieu a la botiga pregunteu-li doncs no tota l’oferta és a la vista i, a més a més, pot fer una crida per Facebook o entre els seu contactes per trobar-ho. La idea és que la botiga esdevingui un traster per això hi ha sempre una oferta equilibrada i de temporada, pel que fa a la roba.

Si el que voleu es vendre els vostres articles que ja no feu servir, a De manita a manita podeu deixar-los en dipòsit durant cinc mesos i us donaran el 50% del preu pel qual s’hagi venut.  Si en aquest temps no s’ha venut, us el retornaran o, si ho preferiu el donaran a una ONG.

Demanitaamanita_2-900x675-compressorPel que fa preus, són un 50%  del preu de mercat. Podeu trobar cotxets de tres peces entre 198 i 295 euros, cadires de cotxe de segona edat a 90 €, bressols entre 80 i 90 €, motxilles per 20 € o un enorme gosset de peluix per 14 euros. Ah! però aquest no el busqueu que ja ha marxat a conèixer un nou amic.

 
 
 
 
De manita a manita
Girona, 161
Tel. +34 931 89 01 53
Veure mapa
La Dreta de l’Eixample
www.demanitaamanita.com
Share

One comment on “De manita a manita: articles infantils busquen nova llar”

  1. Raquel says:

    Si quieres ahorrarte dinero en las compras de ropa y productos para tus hijos, te invito a visitar la tienda online vamosdepaseo.es, somos especialistas en vender productos de calidad a buen precio.
    Hacemos envíos a toda la península.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *