Els horts d’en Xavi: horts de lloguer amb descompte per a slowBCN

Molt a prop de Barcelona, a Vilassar de Mar, hi ha un espai rural on pots llogar un petit hort i conrear-lo gaudint d’un ambient natural, sa, tranquil i familiar. I sempre comptant amb l‘assessorament i l’acompanyament d’en Xavi i els seu pare, autèntics experts i apassionats de l’horticultura.I amb un descompte especial per als lectors d’slowBCN.

Fa poc més d’un any i mig que en Javier Arnalda es va jubilar i el seu fill el va convèncer perquè es lliurés a la seva passió: el cultiu de l’hort. Durant anys havia estat un hobby, però en Xavi va pensar que a més de conrear les pròpies verdures podria ajudar a altres persones a fer-ho i això l’ajudaria a mantenir-se actiu. Van buscar la finca ideal i van decidir engegar el projecte dels Horts d’en Xavi.

Descompte per als lectors d’slowBCN

Els Horts d’en Xavi es troba a un minut de la sortida de l’autopista de Cabrera-Vilassar. Compta amb 52 parcel·les, dues els Arnalada les dediquen a ús faHorts_Xavi_1miliar i la resta les lloguen. Des de 35 € al mes podeu gaudir d’un hort de fins a 56 m2. I si dieu que veniu de part d’slowBCN, els tres primers meso us costrà només 25 €. En Javier Arnalda passa tots els dies als horts i els caps de setmana també hi és el seu fill Xavi, jardiner de professió. Ambdós us poden aconsellar i ajudar en tot moment. A més de la parcel·la i l’assessorament, el preu inclou l’ús d’eines i l‘aigua que prové d’un pou de la finca, “tot i que demanem un consum responsable i aconsellem el reg per goteig”, afirma en Xavi. Ells mateixos us poden assessorar sobre la instal·lació. Als Horts d’en Xavi també imparteixen tallers a càrrec de Bàrbara López, enginyera tècnica agrícola, i tots els llogaters hi tenen descomptes. Una bona manera d’anar adquirint coneixements d’horticultura.

Entorn rural prop de Barcelona

Però a banda d’aquests avantatges, el que més valoren tant en Xavi com els seus inquilins, és l’oportunitat gaudir d’un entorn rural, lluny del brogit de la ciutat però tan sols a poc més de 20 minuts de Barcelona (hi ha pàrquing per a cotxes i bicis). “Fas exercici, estàs en contacte en la natura, et relaxes i a sobre menges productes de primeríssima qualitat, d’aquí el nostre lema: cultiva la terra, cultiva salut”, afirma en Xavi. En una parcel·la d’aquestes característiques es pot obtenir una bona quantitat de verdures pel consum familiar, bastant més que en un hort al balcó, a més que les plantes hi respiren aire pur, sense la pol·lució de la ciutat

Horts_Xavi_3Als horts d’en Xavi, s’hi preocupen també de mantenir un bon ambient, tranquil i familiar. “Els nens aprenen i gaudeixen molt quan, per exemple, es mengen una maduixa acabada de collir. A més hi tenen el seu propi espai on hi ha sorral, tauletes per pintar i joguines per compartir”, explica en Xavi. Però alhora hi ha prou pau per, després de treballar l’hort, asseure’s a llegir un llibre.

Us hi apunteu?

Els Horts d’en Xavi
Avinguda de l’Arquitecte Eduard Ferrés, 155
Vilassar de Mar.
Tel. 691 20 70 06
elshortsdenxavi@gmail.com
www.facebook.com/Els-horts-den-xavi
 
 
post patrocinat
Share

2 comments on “Els horts d’en Xavi: horts de lloguer amb descompte per a slowBCN”

  1. LAURA DE MANUEL says:

    IMMA, MOLT BONA PROPOSTA!!! PRENC NOTA!!!!

    Laurix

    1. Imma Tortajada says:

      Doncs sí. A veure si t’animes a cultivar verduretes a l’hort d’en Xavi (mai més ben dit 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *