Nova etapa i nou disseny a slowBCN

slowBCN oberta“Els consumidors exercim una decisió política cada dia” llegeixo en un retall de premsa del 2005. És el titular d’una entrevista a José Luis Nueno, professor de Direcció Comercial de l’IESE. L’entrevistadora sóc jo. Crec que va ser en aquella entrevista que vaig començar a ser conscient realment del poder dels actes de compra.

Em vaig adonar que era absurd lamenta-se per l’explotació dels treballadors o la degradació del medi ambient i al mateix temps contribuir a fer més rics als que ho fan. Volia comprar productes a persones i empreses que s’esforcen per fer les coses bé, amb respecte per les persones i la natura.Tanmateix no era fàcil. Hi havia alternatives però costava trobar-les. Buscant-les se’m va ocórrer la idea de slowBCN, una guia d’establiments on fer compres sostenibles a Barcelona.

D’això ja fa més de tres anys i des d’aleshores m’he dedicat a ressenyar amb molt de carinyo, botigues i establiments, siutar-los en un mapa, fer una agenda d’activitats relacionades i també explicar-vos les meves peripècies. He escrit articles sobre més de 80 botigues i restaurants i he afegit més de 300 establiments al mapa.

slowBCN_oberta_2Però la realitat és que ja fa un temps que no puc mantenir la web d’slowBCN com jo voldria, doncs altres projectes absorbeixen el meu temps. Encara crec, i alguns m’ho heu dit, que és una bona idea, que és útil i val la pena mantenir-la. Per això, després d’un període de reflexió, he decidit que seguiré escrivint de tant en tant ressenyes d’establiments i articles sobre consum sostenible i afegint algun establiment al mapa, però per mantenir slowBCN viu vull obrir-lo a la vostra col·laboració, que deixi de ser un projecte estrictament personal. Ara us explico com.

 • Si voleu afegir un establiment al mapa, podeu fer-ho a través d’un formulari
 • Si voleu afegir un esdeveniment relacionat amb consum sostenible a l’agenda, podeu fer-ho a través d’un formulari
 • Si voleu participar enviant una ressenya d’un establiment o article sobre consum sostenibe ho podeu fer escrivint a info@slowbcn.com
 • Si voleu que nosaltres escrivim la resseya del vostre establiment, fem difusió de promocions o novetats o posar-hi publicitat, també ens podeu escriure a info@slowbcn.com

Evidenment, abans de publicar res comprovarem que els establiments i esdeveniments proposats responen a la filosofia de slowBCN i que els continguts enviats tenen prou qualitat.

I per donar més visibilitat a aquesta nova etapa de slowBCN, hem canviat el disseny. Què us sembla tot plegat?

Share

4 comments on “Nova etapa i nou disseny a slowBCN”

 1. mireia says:

  Hola Imma,

  Fer la web més col·laborativa em sembla una iniciativa fantàstica. Ja saps que visc a Sabadel, però si veig algun tema que por resultar interessant per Slow BCN no dubtaré en fer-t’ho saber.

  Una abraçada ben forta!

 2. Imma Tortajada says:

  Moltes gràcies Mireia! A meś dels establiments de Barcelona també parlem de temes de consum sostenible en general així que, si vols, segur que potser pots fer alguna aportació interessant. Una abraçada!

 3. Àngela says:

  Hola Imma,

  Em sambla molt bona la idea que proposes d’obrir la web i fer-la més col.laborativa i participativa. Visco al Maresme però seguint d’aprop tot el que passa al territori en el sentit de caminar cap a un model més sostenible.
  Espero poder col.laborar en aquest espai que obres d’una o alta manera.

  Una abraçada,

  Àngela

  1. Imma Tortajada says:

   Molts gràcies Àngela. Esperem les teves propostes. Petons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *