Baobab Company: un trosset sostenible de les illes de l’Índic a Barcelona

Baobab Company«Investigar en España es llorar» deia Santiago Ramón y Cajal, premi Nobel de medicina. Thomas Roussel va arribar a Barcelona per el 2009 per treballar per al CSIC (Consell Superior de la Investigació Científica) com a investigador científic. Davant els estralls de la crisi que va esdevenir després i la precarietat laboral va decidir no posar-se a plorar sinó muntar Baobab Company – Barcelona, una botiga de moda de comerç just i de cotó ecològic amb certificació GOTS . Baobab és el nom de l’arbre més simbòlic del continent africà i també de la marca creada per l’oncle d’en Thomas, a les illes Reunió el 1995.

Es tracta d’una marca de samarretes, vestits i de Beachwear amb gràfics i estil casual per a tota la família (adults, nens i bebès). Des de la seva creació, la marca ha aconseguit a prosperar i la seva èxit es resumeix en 20 anys, 20 botigues a través tot l’Oceà Índic, a l’Àfrica i el Carib més la fàbrica a l’ illa de Maurici.

Baobab COmpany 6L’any 2015 és un any especial i simbòlic en la història de la marca Baobab Company i el seu fundador doncs celebra els seus 20 anys d’existència posant un peu a Europa després de recalar en un dels ports més emblemàtics de la Mediterrània: Barcelona! La botiga Baobab Company- Barcelona, única a Europa, va obrir les seves portes el 13 de juny de 2015, al carrer Allada-Vermell. Aquí, en ple barri del Born, trobem l’esperit tropical, de colors brillants i càlids, de Baobab perfecta representació de l’Oceà Índic Les samarretes són la columna vertebral de la marca, i els vestits no els van a la saga, ben tallats i de colors resistents. La característica especial de la marca es troba en els seus dissenys i patrons impresos d’estil ètnic que denota el seu origen crioll.

Baobab Company 2Des del seu principi, Baobab s’ha preocupat per oferir uns alts estàndards de qualitat que garanteixen una llarga durada de la roba. La peces estan fetes amb teixits certificats GOTS (Global Organic Textile Standard), el procés de fabricació compleix criteris mediambientals d’alt nivell en tota la cadena de subministrament de cotó ecològic i criteris socials estrictes.

En estar directament connectada amb el fabricant, Baobab Company – Barcelona ofereix col·leccions especials i limitades a preus molt assequibles. Per a adults, samarretes a partir de 22 €, vestits entre 28 i 35 €. Les samarretes per a nens costen menys de 20 € i per a nadons, a partir de 14 €. Un bons preus per endur-se posat un trosset, sostenible, de les illes de l’Oceà Índic.

 

Baobab Company
Allada-Vermell, 14
08003 Barcelona
La Ribera – Ciutat Vella
Veure mapa
Tel: (+34) 639.170.382
Mail: baobabcompanybarcelona@gmail.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *