Fins aviat slowBCN!

adéuJa fa temps que no trobo moments per dedicar a slowBCN tant a la web com a les xarxes socials. Segueixo pensant que el projecte d’un directori i mapa d’establiments de Barcelona que permetin fer un consum més sostenible, ecològic, de proximitat i de segona mà combinat amb articles sobre consum i agenda d’esdeveniments és interessant però definitivament ara no puc tirar-ho endavant, si més no, jo sola.

Personalment segueixo entestada en ser una consumidora rebel, més austera, més sostenible, malgrat les dificultats i les meves contradiccions que he explicat aquí, convençuda que cada acte de compra és un vot. Estic molt contenta d’haver conegut gent meravellosa i llocs fantàstics gràcies a aquest projecte. Jo sóc la primera beneficiada d’haver descobert moltes botigues de les quals m’he convertit en clienta. He reflexionat escrit molt sobre consum i ara també em ve de gust dedicar el meu temps lliure a escriure sobre altres temes que m’interessen i en altres registres.

Us agraeixo moltíssim tots els que heu seguit, llegit comentat i recomanat slowBCN en algun moment. En els últims temps, sempre que pensava que en deixar definitivament slowBCN rebia algun comentari amable i espontani d’algun lector que em feia repensar-m’ho.

Ara sí, la web d’slowBCN aviat deixarà d’estar visible. Alguns dels articles de slowBCN els trobareu al meu web www.immmatortajada.cat i també d’altres que he escrit i escriuré que potser us ve de gust llegir. I qui sap si més endavant slowBCN resorgeix d’alguna manera.

Moltes gràcies i fins aviat!

Share

2 comments on “Fins aviat slowBCN!”

  1. Rosa says:

    Gràcies per la teva generositat i el teu temps dedicat generosament aquest projecte . La humanitat tiraria endavant amb persones que tinguessin la teva sensibilitat. Segur que d’alguna manera i tornaràs.

    1. Imma Tortajada says:

      Moltes gràcies Rosa per les teves paraules. Segur que d’alguna forma o altra hi tornaré a posar el meu granet de sorra per a un canvi. Una abraçada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *