BeOrganic: la botiga ecològica del barri de Santa Caterina

En Marcos, copropietari de BeOrganic, m’explica que des que van obrir, fa més de tres anys, sempre han tingut vocació de botiga de barri. En donen fe el tracte càlid i personalitzat així com una oferta prou àmplia perquè els veïns trobin en aquest petit espai tot el que necessiten en el sector dels productes ecològics.

A BeOrganic hi ha sucre, cafè i xocolata de comerç just d’Alternativa, conserves de Cal Valls, Orxata i brous d’Amandín, potets per a bebès Holle, cosmètics de Eco Cosmetics i Lavera, productes de neteja Sonet i compreses i tampons de Natracare, entre d’altres. Aquí podreu ampliar les vostres fronteres gustatives i nutritives amb galetes i palmeres fetes amb farina d’espelta, pasta italiana amb farina de kamut, patates xips de la varietat vermella o muesli andí (amb quinoa).

Però del que en Marcos està més orgullós és de la secció de fruites i verdures, molt variades i fresques. Tres cops per setmana va a buscar-les ell mateix, principalment a l’hort de Martí Rosell, al Maresme, però també a d’altres proveïdors. Segons m’explica, això no és habitual doncs la majoria de botigues fan la comanda per telèfon “i que es trenqui l’esquena un altre”. El seu esforç permet oferir les fruites i verdures ecològiques a molt bon preu. Per exemple, el tomàquet, quan és de temporada, costa 2,80 € el quilo o fins i tot 2,50 €.

Un altre valor afegit de BeOrganic són les degustacions que organitzen el tercer dissabte de mes. En aquesta trobada, un proveïdor que explica la seva filosofia, els seus productes i n’oferix un tast. Recentment han passat per aquí els deliciosos xocolates i torrons de Chocolates Solé i L’Olivera, cooperativa per a la integració de persones amb discapacitat psíquica que produeix vins i olis a Vallbona de les Monges.

El carreró rere el mercat de Santa Caterina on és troba BeOrganic li afegeix encant però, li resta compradors. La clientela són gent del barri, un 50% estrangers d’Alemanya i Nord d’Europa, “residents a Barcelona”, aclareix en Marcos, “doncs els turistes no ens troben”. Aquí sota teniu adreça i mapa així que ja ara ho sabeu.

Flor de Lliri, 4
Tel. +34 931 80 44 77
Ribera- Ciutat Vella
Veure mapa
web: www.beorganicbarcelona.com
Share

One comment on “BeOrganic: la botiga ecològica del barri de Santa Caterina”

  1. Buenos días, Aceites Canoliva S.L. somos una empresa radicada en Baena (Córdoba) desde 1968 fabricamos el mejor aceite de oliva virgen extra ecológico, tenemos los mejores precios para nuestros distribuidores, por lo que nos gustaría poder ofertarlo en su tienda.

    A la espera de recibir noticias suyas.

    Reciba un cordial saludo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *