Què és slowBCN

slowBCN és la guia de consum sostenible de Barcelona amb ressenyes d’establiments on fer compres sostenibles a la ciutat. Quan diem sostenible englobem béns i serveis ecològics, de segona mà o vintage, de proximitat (és a dir, fets per productors locals), elaborats a partir de material reciclat o de forma artesanal. També incloem comerç just, economia solidària i DIY (Do It Yourself).

Els establiments ressenyats és poden buscar per producte barri o categoria. A més, també hi trobeu un mapa on hi estan localitzades les botigues i una agenda d’esdeveniments relacionats amb aquesta temàtica

Per què faig slowBCN? En primer lloc, perquè sóc molt urbanita. M’encanta passejar per Barcelona i els comerços conformen bona part d’aquest paisatge que tant m’agrada. Sempre que puc compro en petit comerç de barri.

D’altra banda, la meva trajectòria professional m’ha portat al periodisme econòmic i empresarial i a interessar-me pel màrqueting, el consum i els emprenedors. Ara que l’escenari econòmic es cau a trossos, el meu interès ha derivat en bona lògica cap a la sostenibilitat. M’agrada aquesta paraula malgrat estar tan suada perquè expressa ben bé que el concepte econòmic dominant fins ara ja no s’aguanta.

Un dia buscant informació de productes ecològics a Internet vaig pensar que estaria bé poder localitzar on comprar-los a cada barri. Així que unint gustos, interessos i inquietuds he creat slowBCN, una idea que va creixent i millorant poc a poc. M’hi ajudeu? Us convido a deixar els vostres comentaris i suggeriments així com a col·laborar anunciant-vos o fent alguna promoció.

Twitter: @SlowBcn

Facebook: www.facebook.com/slowBCN

mail: info@slowbcn.com

Share